Cithakan:Country data Kosovo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kosovo kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Kosovo.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kosovo Jeneng artikel utama (Kosovo)
flag alias Flag of Kosovo.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Kosovo.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
Republic of Kosovo (deleng)Cithakan:Country data Republic of KosovoCithakan:Country data Republic of Kosovo

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kosovo}} Kosovo
  • {{flagicon|Kosovo}}Bendera Kosovo

Nggunakna alias pengalihan