Cithakan:Country data Korea Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Korea Utara kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of North Korea.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Korea Utara Jeneng artikel utama (Korea Utara)
flag alias Flag of North Korea.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of North Korea.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1948Flag of North Korea (1948–1992).svgFlag of North Korea (1948–1992).svg
1992Flag of North Korea (WFB 2000).pngFlag of North Korea (WFB 2000).png
2000Flag of North Korea (WFB 2000).svgFlag of North Korea (WFB 2000).svg
2004Flag of North Korea (WFB 2004).svgFlag of North Korea (WFB 2004).svg
2013Flag of North Korea (WFB 2013).svgFlag of North Korea (WFB 2013).svg
navalNaval ensign of North Korea.svgNaval ensign of North Korea.svg
airforceFlag of the Korean People's Army Air Force.svgFlag of the Korean People's Army Air Force.svg
armyFlag of the Korean People's Army Ground Force.svgFlag of the Korean People's Army Ground Force.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan darat sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan darat}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
PRK (deleng)Cithakan:Country data PRKCithakan:Country data PRK
Democratic People's Republic of Korea (deleng)Cithakan:Country data Democratic People's Republic of KoreaCithakan:Country data Democratic People's Republic of Korea
Korea, North (deleng)Cithakan:Country data Korea, NorthCithakan:Country data Korea, North

Conto cara nganggo

  • {{flag|Korea Utara}} Korea Utara
  • {{flagicon|Korea Utara}}Bendera Korea Utara

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Korea Utara|1948}} Korea Utara
  • {{flagicon|Korea Utara|1948}}Bendera Korea Utara

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: