Cithakan:Country data Korea Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Korea Selatan kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of South Korea.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Korea Selatan Jeneng artikel utama (Korea Selatan)
flag alias Flag of South Korea.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of South Korea.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalNaval jack of South Korea.svgNaval jack of South Korea.svg
armyFlag of the Republic of Korea Army.svgFlag of the Republic of Korea Army.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan darat sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan darat}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
KOR (deleng)Cithakan:Country data KORCithakan:Country data KOR
Republic of Korea (deleng)Cithakan:Country data Republic of KoreaCithakan:Country data Republic of Korea
Korea, South (deleng)Cithakan:Country data Korea, SouthCithakan:Country data Korea, South

Conto cara nganggo

  • {{flag|Korea Selatan}} Korea Selatan
  • {{flagicon|Korea Selatan}}Bendera Korea Selatan

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: