Cithakan:Country data Komoro

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Komoro kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Comoros.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Komoro Jeneng artikel utama (Komoro)
flag alias Flag of the Comoros.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Comoros.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1978Flag of the Comoros (1978–1992).svgFlag of the Comoros (1978-1992).svg
1992Flag of the Comoros (1992–1996).svgFlag of the Comoros (1992-1996).svg
1996Flag of the Comoros (1996–2001).svgFlag of the Comoros (1996–2001).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
COM (deleng) COM Komoro
Comoros (deleng) Comoros Komoro

Conto cara nganggo

  • {{flag|Komoro}} Komoro
  • {{flagicon|Komoro}}Bendera Komoro

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Komoro|1978}} Komoro
  • {{flagicon|Komoro|1978}}Bendera Komoro

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|COM}}Bendera Komoro
  • {{flagcountry|COM}} Komoro
  • {{flag|COM}} COM