Cithakan:Country data Kolombia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kolombia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Colombia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kolombia Jeneng artikel utama (Kolombia)
flag alias Flag of Colombia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Colombia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
civilCivil Ensign of Colombia.svgCivil Ensign of Colombia.svg
navalNaval Ensign of Colombia.svgNaval Ensign of Colombia.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Kolombia}} Colombian Navy
  • {{flagicon|Kolombia|naval}}Bendera Kolombia

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
COL (deleng)Cithakan:Country data COLCithakan:Country data COL

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kolombia}} Kolombia
  • {{flagicon|Kolombia}}Bendera Kolombia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Kolombia|civil}} Kolombia
  • {{flagicon|Kolombia|civil}}Bendera Kolombia

Nggunakna alias pengalihan