Cithakan:Country data Kiribati

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kiribati kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Kiribati.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kiribati Jeneng artikel utama (Kiribati)
flag alias Flag of Kiribati.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Kiribati.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
KIR (deleng)Cithakan:Country data KIRCithakan:Country data KIR

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kiribati}} Kiribati
  • {{flagicon|Kiribati}}Bendera Kiribati

Nggunakna alias pengalihan