Cithakan:Country data Kepulauan Solomon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kepulauan Solomon kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Solomon Islands.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kepulauan Solomon Jeneng artikel utama (Kepulauan Solomon)
flag alias Flag of the Solomon Islands.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Solomon Islands.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1956Flag of the Solomon Islands (1956–1966).svgFlag of the Solomon Islands (1956–1966).svg
navalNaval Ensign of the Solomon Islands.svgNaval Ensign of the Solomon Islands.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SLB (deleng)Cithakan:Country data SLBCithakan:Country data SLB
SOL (deleng)Cithakan:Country data SOLCithakan:Country data SOL

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kepulauan Solomon}} Kepulauan Solomon
  • {{flagicon|Kepulauan Solomon}}Bendera Kepulauan Solomon

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Kepulauan Solomon|1956}} Kepulauan Solomon
  • {{flagicon|Kepulauan Solomon|1956}}Bendera Kepulauan Solomon

Nggunakna alias pengalihan