Cithakan:Country data Kepulauan Cocos (Keeling)

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kepulauan Cocos (Keeling) kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Cocos (Keeling) Islands.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kepulauan Cocos (Keeling) Jeneng artikel utama (Kepulauan Cocos (Keeling))
flag alias Flag of the Cocos (Keeling) Islands.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Cocos (Keeling) Islands.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
CCK (deleng) CCK Kepulauan Cocos (Keeling)
Cocos Islands (deleng) Cocos Islands Kepulauan Cocos (Keeling)
Cocos (Keeling) (deleng) Cocos (Keeling) Kepulauan Cocos (Keeling)

Conto cara nganggo

Nggunakna alias pengalihan