Cithakan:Country data Kenya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kenya kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Kenya.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kenya Jeneng artikel utama (Kenya)
flag alias Flag of Kenya.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Kenya.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
colonialFlag of Kenya (1921–1963).svgFlag of Kenya (1921–1963).svg
navalNaval Ensign of Kenya.svgNaval Ensign of Kenya.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
KEN (deleng) KEN Kenya

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kenya}} Kenya
  • {{flagicon|Kenya}}Bendera Kenya

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Kenya|colonial}} Kenya
  • {{flagicon|Kenya|colonial}}Bendera Kenya

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|KEN}}Bendera Kenya
  • {{flagcountry|KEN}} Kenya
  • {{flag|KEN}} KEN