Cithakan:Country data Kazakhstan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kazakhstan kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Kazakhstan.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kazakhstan Jeneng artikel utama (Kazakhstan)
flag alias Flag of Kazakhstan.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Kazakhstan.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalNaval Ensign of Kazakhstan.svgNaval Ensign of Kazakhstan.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
KAZ (deleng)Cithakan:Country data KAZCithakan:Country data KAZ

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kazakhstan}} Kazakhstan
  • {{flagicon|Kazakhstan}}Bendera Kazakhstan

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: