Cithakan:Country data Kanada

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kanada kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Canada.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kanada Jeneng artikel utama (Kanada)
flag alias Flag of Canada.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Canada.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1868Canadian Red Ensign 1868-1921.svgCanadian Red Ensign 1868-1921.svg
1921Canadian Red Ensign 1921-1957.svgCanadian Red Ensign 1921-1957.svg
1957Canadian Red Ensign (1957-1965).svgCanadian Red Ensign (1957-1965).svg
naval-1921Canadian Blue Ensign 1921-1957.svgCanadian Blue Ensign 1921-1957.svg
naval-1957Canadian Blue Ensign 1957-1965.svgCanadian Blue Ensign 1957-1965.svg
air force-1924Ensign of the Royal Canadian Air Force.svgEnsign of the Royal Canadian Air Force.svg
navalNaval Jack of Canada.svgNaval Jack of Canada.svg
airforceCanadian Air Command flag.svgCanadian Air Command flag.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
CAN (deleng) CAN Kanada
Canada (deleng) Canada Kanada

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kanada}} Kanada
  • {{flagicon|Kanada}}Bendera Kanada

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Kanada|1868}} Kanada
  • {{flagicon|Kanada|1868}}Bendera Kanada

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|CAN}}Bendera Kanada
  • {{flagcountry|CAN}} Kanada
  • {{flag|CAN}} CAN