Cithakan:Country data Kamerun

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kamerun kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Cameroon.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kamerun Jeneng artikel utama (Kamerun)
flag alias Flag of Cameroon.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Cameroon.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1961Flag of Cameroon (1961-1975).svgFlag of Cameroon (1961-1975).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
CMR (deleng) CMR Kamerun
Cameroon (deleng) Cameroon Kamerun

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kamerun}} Kamerun
  • {{flagicon|Kamerun}}Bendera Kamerun

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Kamerun|1961}} Kamerun
  • {{flagicon|Kamerun|1961}}Bendera Kamerun

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|CMR}}Bendera Kamerun
  • {{flagcountry|CMR}} Kamerun
  • {{flag|CMR}} CMR