Cithakan:Country data Kalimantan Lor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kalimantan Lor kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of North Kalimantan.png

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kalimantan Lor Jeneng artikel utama (Kalimantan Lor)
flag alias Flag of North Kalimantan.png Jeneng gambar (Gambar:Flag of North Kalimantan.png, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
Kallor (deleng)Cithakan:Country data KallorCithakan:Country data Kallor

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kalimantan Lor}} Kalimantan Lor
  • {{flagicon|Kalimantan Lor}}Bendera Kalimantan Lor

Nggunakna alias pengalihan