Cithakan:Country data Jepang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Jepang kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Japan.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Jepang Jeneng artikel utama (Jepang)
flag alias Flag of Japan.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Japan.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1870Flag of Japan (1870–1999).svgMerchant flag of Japan (1870).svg
1945Flag of Allied Occupied Japan.svgFlag of Allied Occupied Japan.svg
1947Flag of Japan (1870–1999).svgMerchant flag of Japan (1870).svg
ryukyuFlag of US Occupied Ryukyu Islands.svgFlag of US Occupied Ryukyu Islands.svg
Coast GuardEnsign of the Japanese Coast Guard.svgEnsign of the Japanese Coast Guard.svg
navalNaval Ensign of Japan.svgNaval Ensign of Japan.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
JPN (deleng)Cithakan:Country data JPNCithakan:Country data JPN

Conto cara nganggo

  • {{flag|Jepang}} Jepang
  • {{flagicon|Jepang}}Bendera Jepang

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Jepang|1870}} Jepang
  • {{flagicon|Jepang|1870}}Bendera Jepang

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: