Cithakan:Country data Jamaika

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Jamaika kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Jamaica.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Jamaika Jeneng artikel utama (Jamaika)
flag alias Flag of Jamaica.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Jamaica.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1906Flag of Jamaica (1906–1957).svgFlag of Jamaica (1906–1957).svg
1957Flag of Jamaica (1957–1962).svgFlag of Jamaica (1957–1962).svg
navalNaval Ensign of Jamaica.svgNaval Ensign of Jamaica.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
JAM (deleng)Cithakan:Country data JAMCithakan:Country data JAM

Conto cara nganggo

  • {{flag|Jamaika}} Jamaika
  • {{flagicon|Jamaika}}Bendera Jamaika

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Jamaika|1906}} Jamaika
  • {{flagicon|Jamaika|1906}}Bendera Jamaika

Nggunakna alias pengalihan