Cithakan:Country data Italy

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Italy kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Italy.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Italia Jeneng artikel utama (Italia)
flag alias Flag of Italy.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Italy.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1861Flag of Italy (1861–1946).svgFlag of Italy (1861-1946).svg
1943War flag of the Italian Social Republic.svgWar flag of the Italian Social Republic.svg
1946Flag of Italy (1946–2003).svgFlag of Italy (1946-2003).svg
2000Flag of Italy (WFB 2000).svgFlag of Italy (WFB 2000).svg
2003Flag of Italy (2003–2006).svgFlag of Italy (2003-2006).svg
2004Flag of Italy (WFB 2004).gifFlag of Italy (WFB 2004).gif
2006Flag of Italy (Pantone).svgFlag of Italy (Pantone).svg
2013Flag of Italy (WFB 2013).gifFlag of Italy (WFB 2013).gif
civilCivil Ensign of Italy.svgCivil Ensign of Italy.svg
navalNaval Ensign of Italy.svgNaval Ensign of Italy.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Italia}} Marina Militare
  • {{flagicon|Italia|naval}}Bendera Italia

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ITA (deleng) ITA Italia
Italy (deleng) Italy Italia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Italia}} Italia
  • {{flagicon|Italia}}Bendera Italia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Italia|1861}} Italia
  • {{flagicon|Italia|1861}}Bendera Italia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|ITA}}Bendera Italia
  • {{flagcountry|ITA}} Italia
  • {{flag|ITA}} ITA

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: