Cithakan:Country data Israel

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Israel kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Israel.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Israel Jeneng artikel utama (Israel)
flag alias Flag of Israel.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Israel.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalNaval Ensign of Israel.svgNaval Ensign of Israel.svg
airforceAir Force Ensign of Israel.svgFlag of the Israeli Air Force.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ISR (deleng)Cithakan:Country data ISRCithakan:Country data ISR

Conto cara nganggo

  • {{flag|Israel}} Israel
  • {{flagicon|Israel}}Bendera Israel

Nggunakna alias pengalihan

ed:Templat:Country data Israel