Cithakan:Country data Islandia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Islandia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Iceland.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Islandia Jeneng artikel utama (Islandia)
flag alias Flag of Iceland.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Iceland.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
oldHvítbláinn.svgHvítbláinn.svg
1918Flag of Iceland (1918–1944).svgFlag of Iceland (1918-1944).svg
navalFlag of Iceland (state).svgFlag of Iceland (state).svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ISL (deleng)Cithakan:Country data ISLCithakan:Country data ISL

Conto cara nganggo

  • {{flag|Islandia}} Islandia
  • {{flagicon|Islandia}}Bendera Islandia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Islandia|old}} Islandia
  • {{flagicon|Islandia|old}}Bendera Islandia

Nggunakna alias pengalihan