Cithakan:Country data Iran

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Iran kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Iran.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Iran Jeneng artikel utama (Iran)
flag alias Flag of Iran.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Iran.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1925State Flag of Iran (1925).svgState Flag of Iran (1925).svg
1964Lionflag.svgLionflag.svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
IRN (deleng)Cithakan:Country data IRNCithakan:Country data IRN
IRI (deleng)Cithakan:Country data IRICithakan:Country data IRI

Conto cara nganggo

  • {{flag|Iran}} Iran
  • {{flagicon|Iran}}Bendera Iran

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Iran|1925}} Iran
  • {{flagicon|Iran|1925}}Bendera Iran

Nggunakna alias pengalihan