Cithakan:Country data Iran

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Iran kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Iran.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Iran Jeneng artikel utama (Iran)
flag alias Flag of Iran.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Iran.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1925State flag of Iran (1933–1964).svgState Flag of Iran (1925).svg
1964State flag of Iran 1964-1980.svgLionflag.svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
IRN (deleng)Cithakan:Country data IRNCithakan:Country data IRN
IRI (deleng)Cithakan:Country data IRICithakan:Country data IRI

Conto cara nganggo

  • {{flag|Iran}} Iran
  • {{flagicon|Iran}}Bendera Iran

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Iran|1925}} Iran
  • {{flagicon|Iran|1925}}Bendera Iran

Nggunakna alias pengalihan