Cithakan:Country data Irak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Irak kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Iraq.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Irak Jeneng artikel utama (Irak)
flag alias Flag of Iraq.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Iraq.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1924Flag of Iraq (1924–1959).svgFlag of Iraq 1924.svg
1959Flag of Iraq (1959–1963).svgFlag of Iraq 1959-1963.svg
1963Flag of Iraq (1963–1991); Flag of Syria (1963–1972).svgFlag of Iraq (1963-1991).svg
1991Flag of Iraq (1991–2004).svgFlag of Iraq, 1991-2004.svg
2004Flag of Iraq (2004–2008).svgFlag of Iraq 2004-2008.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
IRQ (deleng)Cithakan:Country data IRQCithakan:Country data IRQ
Iraq (deleng)Cithakan:Country data IraqCithakan:Country data Iraq

Conto cara nganggo

  • {{flag|Irak}} Irak
  • {{flagicon|Irak}}Bendera Irak

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Irak|1924}} Irak
  • {{flagicon|Irak|1924}}Bendera Irak

Nggunakna alias pengalihan