Cithakan:Country data Inggris

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Inggris kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of England.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Inggris Jeneng artikel utama (Inggris)
flag alias Flag of England.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of England.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ENG (deleng) ENG Inggris
England (deleng) England Inggris

Conto cara nganggo

  • {{flag|Inggris}} Inggris
  • {{flagicon|Inggris}}Bendera Inggris

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|ENG}}Bendera Inggris
  • {{flagcountry|ENG}} Inggris
  • {{flag|ENG}} ENG