Cithakan:Country data India

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data India kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of India.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias India Jeneng artikel utama (India)
flag alias Flag of India.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of India.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
BritishBritish Raj Red Ensign.svgBritish Raj Red Ensign.svg
19311931 Flag of India.svg1931 Flag of India.svg
navalNaval Ensign of India.svgNaval Ensign of India.svg
airforceAir Force Ensign of India.svgAir Force Ensign of India.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
IND (deleng)Cithakan:Country data INDCithakan:Country data IND
British India (deleng)Cithakan:Country data British IndiaCithakan:Country data British India

Conto cara nganggo

  • {{flag|India}} India
  • {{flagicon|India}}Bendera India

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|India|British}} India
  • {{flagicon|India|British}}Bendera India

Nggunakna alias pengalihan