Cithakan:Country data Guyana

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Guyana kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Guyana.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Guyana Jeneng artikel utama (Guyana)
flag alias Flag of Guyana.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Guyana.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalNaval Ensign of Guyana.svgNaval Ensign of Guyana.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
GUY (deleng)Cithakan:Country data GUYCithakan:Country data GUY

Conto cara nganggo

  • {{flag|Guyana}} Guyana
  • {{flagicon|Guyana}}Bendera Guyana

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: