Cithakan:Country data Guinea-Bissau

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Guinea-Bissau kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Guinea-Bissau.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Guinea-Bissau Jeneng artikel utama (Guinea-Bissau)
flag alias Flag of Guinea-Bissau.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Guinea-Bissau.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
GNB (deleng) GNB Guinea-Bissau
GBS (deleng) GBS Guinea-Bissau
Guinea Bissau (deleng) Guinea Bissau Guinea-Bissau

Conto cara nganggo

  • {{flag|Guinea-Bissau}} Guinea-Bissau
  • {{flagicon|Guinea-Bissau}}Bendera Guinea-Bissau

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|GNB}}Bendera Guinea-Bissau
  • {{flagcountry|GNB}} Guinea-Bissau
  • {{flag|GNB}} GNB