Cithakan:Country data Guinea

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Guinea kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Guinea.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Guinea Jeneng artikel utama (Guinea)
flag alias Flag of Guinea.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Guinea.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
GIN (deleng) GIN Guinea
GUI (deleng) GUI Guinea

Conto cara nganggo

  • {{flag|Guinea}} Guinea
  • {{flagicon|Guinea}}Bendera Guinea

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|GIN}}Bendera Guinea
  • {{flagcountry|GIN}} Guinea
  • {{flag|GIN}} GIN