Cithakan:Country data Guatemala

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Guatemala kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Guatemala.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Guatemala Jeneng artikel utama (Guatemala)
flag alias Flag of Guatemala.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Guatemala.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1839Flag of Guatemala (1839-1843).svgFlag of Guatemala (1839-1843).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
GTM (deleng)Cithakan:Country data GTMCithakan:Country data GTM
GUA (deleng)Cithakan:Country data GUACithakan:Country data GUA

Conto cara nganggo

  • {{flag|Guatemala}} Guatemala
  • {{flagicon|Guatemala}}Bendera Guatemala

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Guatemala|1839}} Guatemala
  • {{flagicon|Guatemala|1839}}Bendera Guatemala

Nggunakna alias pengalihan