Cithakan:Country data Grenada

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Grenada kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Grenada.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Grenada Jeneng artikel utama (Grenada)
flag alias Flag of Grenada.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Grenada.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1903Missing Blue Ensign.svgMissing Blue Ensign.svg
1967Flag of Grenada (1967–1974).svgFlag of Grenada (1967–1974).svg
navalNaval Ensign of Grenada.svgNaval Ensign of Grenada.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
GRD (deleng)Cithakan:Country data GRDCithakan:Country data GRD
GRN (deleng)Cithakan:Country data GRNCithakan:Country data GRN

Conto cara nganggo

  • {{flag|Grenada}} Grenada
  • {{flagicon|Grenada}}Bendera Grenada

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Grenada|1903}} Grenada
  • {{flagicon|Grenada|1903}}Bendera Grenada

Nggunakna alias pengalihan