Cithakan:Country data Georgia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Georgia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Georgia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Georgia Jeneng artikel utama (Georgia)
shortname alias Georgia (opsional) jeneng cindhek, singkatan, jeneng sejen (misale Republik Irlandia->Irlandia)
flag alias Flag of Georgia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Georgia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1990Flag of Georgia (1990–2004).svgFlag of Georgia (1990-2004).svg
navalNaval Ensign of Georgia.svgNaval Ensign of Georgia.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Georgia}} Georgian Navy
  • {{flagicon|Georgia|naval}}Bendera Georgia

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
GEO (deleng)Cithakan:Country data GEOCithakan:Country data GEO
Georgia (country) (deleng)Cithakan:Country data Georgia (country)Cithakan:Country data Georgia (country)

Conto cara nganggo

  • {{flag|Georgia}} Georgia
  • {{flagicon|Georgia}}Bendera Georgia
  • {{flagcountry|Georgia}} Georgia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Georgia|1990}} Georgia
  • {{flagicon|Georgia|1990}}Bendera Georgia

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: