Cithakan:Country data Gambia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Gambia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of The Gambia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Gambia Jeneng artikel utama (Gambia)
shortname alias Gambia (opsional) jeneng cindhek, singkatan, jeneng sejen (misale Republik Irlandia->Irlandia)
flag alias Flag of The Gambia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of The Gambia.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
GMB (deleng) GMB Gambia
GAM (deleng) GAM Gambia
The Gambia (deleng) The Gambia Gambia
Gambia, The (deleng) Gambia, The Gambia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Gambia}} Gambia
  • {{flagicon|Gambia}}Bendera Gambia
  • {{flagcountry|Gambia}} Gambia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|GMB}}Bendera Gambia
  • {{flagcountry|GMB}} Gambia
  • {{flag|GMB}} GMB