Cithakan:Country data Gabon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Gabon kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Gabon.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Gabon Jeneng artikel utama (Gabon)
flag alias Flag of Gabon.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Gabon.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
GAB (deleng) GAB Gabon

Conto cara nganggo

  • {{flag|Gabon}} Gabon
  • {{flagicon|Gabon}}Bendera Gabon

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|GAB}}Bendera Gabon
  • {{flagcountry|GAB}} Gabon
  • {{flag|GAB}} GAB