Cithakan:Country data Finlandia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Finlandia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Finland.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Finlandia Jeneng artikel utama (Finlandia)
flag alias Flag of Finland.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Finland.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalMilitary Flag of Finland.svgMilitary Flag of Finland.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Finlandia}} Finnish Navy
  • {{flagicon|Finlandia|naval}}Bendera Finlandia

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
FIN (deleng)Cithakan:Country data FINCithakan:Country data FIN

Conto cara nganggo

  • {{flag|Finlandia}} Finlandia
  • {{flagicon|Finlandia}}Bendera Finlandia

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: