Cithakan:Country data Fiji

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Fiji kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Fiji.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Fiji Jeneng artikel utama (Fiji)
flag alias Flag of Fiji.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Fiji.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
colonialFlag of Fiji (1924–1970).svgFlag of Fiji (1924–1970).svg
civilCivil Ensign of Fiji.svgCivil Ensign of Fiji.svg
navalNaval Ensign of Fiji.svgNaval Ensign of Fiji.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Fiji}} Fijian Navy
  • {{flagicon|Fiji|naval}}Bendera Fiji

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
FJI (deleng)Cithakan:Country data FJICithakan:Country data FJI
FIJ (deleng)Cithakan:Country data FIJCithakan:Country data FIJ

Conto cara nganggo

  • {{flag|Fiji}} Fiji
  • {{flagicon|Fiji}}Bendera Fiji

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Fiji|colonial}} Fiji
  • {{flagicon|Fiji|colonial}}Bendera Fiji

Nggunakna alias pengalihan