Cithakan:Country data Ethiopia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Ethiopia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Ethiopia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Ethiopia Jeneng artikel utama (Ethiopia)
flag alias Flag of Ethiopia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Ethiopia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1897Flag of Ethiopia (1897-1936; 1941-1974).svgFlag of Ethiopia (1897).svg
1975Flag of Ethiopia (1991-1996).svgFlag of Ethiopia (1975-1987, 1991-1996).svg
198740pxFlag of Ethiopia (1987-1991).png

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ETH (deleng) ETH Ethiopia
Ethiopia (deleng) Ethiopia Ethiopia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Ethiopia}} Ethiopia
  • {{flagicon|Ethiopia}}Bendera Ethiopia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Ethiopia|1897}} Ethiopia
  • {{flagicon|Ethiopia|1897}}Bendera Ethiopia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|ETH}}Bendera Ethiopia
  • {{flagcountry|ETH}} Ethiopia
  • {{flag|ETH}} ETH