Cithakan:Country data Estonia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Estonia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Estonia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Estonia Jeneng artikel utama (Estonia)
flag alias Flag of Estonia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Estonia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalNaval Ensign of Estonia.svgNaval Ensign of Estonia.svg
airforceState Flag of the Estonian Air Force (obverse).pngState Flag of the Estonian Air Force (obverse).png

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Estonia}} Estonian Navy
  • {{flagicon|Estonia|naval}}Bendera Estonia

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
EST (deleng)Cithakan:Country data ESTCithakan:Country data EST

Conto cara nganggo

  • {{flag|Estonia}} Estonia
  • {{flagicon|Estonia}}Bendera Estonia

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: