Cithakan:Country data Eritrea

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Eritrea kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Eritrea.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Eritrea Jeneng artikel utama (Eritrea)
flag alias Flag of Eritrea.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Eritrea.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ERI (deleng) ERI Eritrea

Conto cara nganggo

  • {{flag|Eritrea}} Eritrea
  • {{flagicon|Eritrea}}Bendera Eritrea

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|ERI}}Bendera Eritrea
  • {{flagcountry|ERI}} Eritrea
  • {{flag|ERI}} ERI