Cithakan:Country data El Salvador

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data El Salvador kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of El Salvador.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias El Salvador Jeneng artikel utama (El Salvador)
flag alias Flag of El Salvador.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of El Salvador.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1839Flag of El Salvador (1839-1865).svgFlag of El Salvador (1839-1865).svg
1869Flag of El Salvador (1869-1873).svgFlag of El Salvador (1869-1873).svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SLV (deleng)Cithakan:Country data SLVCithakan:Country data SLV
ESA (deleng)Cithakan:Country data ESACithakan:Country data ESA

Conto cara nganggo

  • {{flag|El Salvador}} El Salvador
  • {{flagicon|El Salvador}}Bendera El Salvador

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|El Salvador|1839}} El Salvador
  • {{flagicon|El Salvador|1839}}Bendera El Salvador

Nggunakna alias pengalihan