Cithakan:Country data Ekuador

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Ekuador kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Ecuador.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Ekuador Jeneng artikel utama (Ekuador)
flag alias Flag of Ecuador.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Ecuador.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1830Flag of Ecuador (1835–1845).svgFlag of Ecuador (1835–1845).svg
1845Flag of Ecuador (1845–1860).svgFlag of Ecuador (1845–1860).svg
civilCivil Flag and Ensign of Ecuador.svgCivil Flag and Ensign of Ecuador.svg
municipalMunicipal Flag of Ecuador.svgMunicipal Flag_of Ecuador.svg
navalFlag of Ecuador.svgFlag of Ecuador.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Ekuador}} Ecuadorian Navy
  • {{flagicon|Ekuador|naval}}Bendera Ekuador

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ECU (deleng)Cithakan:Country data ECUCithakan:Country data ECU

Conto cara nganggo

  • {{flag|Ekuador}} Ekuador
  • {{flagicon|Ekuador}}Bendera Ekuador

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Ekuador|1830}} Ekuador
  • {{flagicon|Ekuador|1830}}Bendera Ekuador

Nggunakna alias pengalihan