Cithakan:Country data Dominika

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Dominika kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Dominica.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Dominika Jeneng artikel utama (Dominika)
flag alias Flag of Dominica.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Dominica.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1978Flag of Dominica (1978–1981).svgFlag of Dominica (1978-1981).svg
1981Flag of Dominica (1981–1988).svgFlag of Dominica 1981.svg
1955Missing Blue Ensign.svgMissing Blue Ensign.svg
1965Missing Blue Ensign.svgMissing Blue Ensign.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
DMA (deleng)Cithakan:Country data DMACithakan:Country data DMA

Conto cara nganggo

  • {{flag|Dominika}} Dominika
  • {{flagicon|Dominika}}Bendera Dominika

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Dominika|1978}} Dominika
  • {{flagicon|Dominika|1978}}Bendera Dominika

Nggunakna alias pengalihan