Cithakan:Country data Djibouti

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Djibouti kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Djibouti.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Djibouti Jeneng artikel utama (Djibouti)
flag alias Flag of Djibouti.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Djibouti.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
DJI (deleng) DJI Djibouti

Conto cara nganggo

  • {{flag|Djibouti}} Djibouti
  • {{flagicon|Djibouti}}Bendera Djibouti

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|DJI}}Bendera Djibouti
  • {{flagcountry|DJI}} Djibouti
  • {{flag|DJI}} DJI