Cithakan:Country data Denmark

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Denmark kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Denmark.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Denmark Jeneng artikel utama (Denmark)
flag alias Flag of Denmark.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Denmark.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalNaval Ensign of Denmark.svgNaval Ensign of Denmark.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
DNK (deleng)Cithakan:Country data DNKCithakan:Country data DNK
DEN (deleng)Cithakan:Country data DENCithakan:Country data DEN
Kingdom of Denmark (deleng)Cithakan:Country data Kingdom of DenmarkCithakan:Country data Kingdom of Denmark

Conto cara nganggo

  • {{flag|Denmark}} Denmark
  • {{flagicon|Denmark}}Bendera Denmark

Nggunakna alias pengalihan