Cithakan:Country data Chili

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Chili kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Chile.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Chile Jeneng artikel utama (Chile)
flag alias Flag of Chile.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Chile.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1812Flag of Chile (1812-1814).svgFlag of Chile (1812-1814).svg
1817Flag of Chile (1817-1818).svgFlag of Chile (1817-1818).svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
CHL (deleng)Cithakan:Country data CHLCithakan:Country data CHL
CHI (deleng)Cithakan:Country data CHICithakan:Country data CHI

Conto cara nganggo

Nggunakna varian bendera

Nggunakna alias pengalihan