Cithakan:Country data Chad

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Chad kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Chad.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Chad Jeneng artikel utama (Chad)
flag alias Flag of Chad.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Chad.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
TCD (deleng) TCD Chad
CHA (deleng) CHA Chad

Conto cara nganggo

  • {{flag|Chad}} Chad
  • {{flagicon|Chad}}Bendera Chad

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|TCD}}Bendera Chad
  • {{flagcountry|TCD}} Chad
  • {{flag|TCD}} TCD