Cithakan:Country data Ceko

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Ceko kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Czech Republic.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Ceko Jeneng artikel utama (Ceko)
flag alias Flag of the Czech Republic.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Czech Republic.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
CZE (deleng)Cithakan:Country data CZECithakan:Country data CZE

Conto cara nganggo

  • {{flag|Ceko}} Ceko
  • {{flagicon|Ceko}}Bendera Ceko

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: