Cithakan:Country data Burundi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Burundi kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Burundi.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Burundi Jeneng artikel utama (Burundi)
flag alias Flag of Burundi.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Burundi.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BDI (deleng) BDI Burundi

Conto cara nganggo

  • {{flag|Burundi}} Burundi
  • {{flagicon|Burundi}}Bendera Burundi

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|BDI}}Bendera Burundi
  • {{flagcountry|BDI}} Burundi
  • {{flag|BDI}} BDI