Cithakan:Country data Bulgaria

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Bulgaria kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Bulgaria.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Bulgaria Jeneng artikel utama (Bulgaria)
flag alias Flag of Bulgaria.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Bulgaria.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1878Flag of Bulgaria.svgFlag of Bulgaria (1878-1944).svg
1946Flag of Bulgaria (1946-1948).svgFlag of Bulgaria (1946-1967).svg
1967Flag of Bulgaria (1967).pngFlag of Bulgaria (1967).png
1971Flag of Bulgaria (1971 – 1990).svgFlag of Bulgaria (1971-1990).svg
navalNaval Ensign of Bulgaria.svgNaval Ensign of Bulgaria.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BGR (deleng) BGR Bulgaria
BUL (deleng) BUL Bulgaria

Conto cara nganggo

  • {{flag|Bulgaria}} Bulgaria
  • {{flagicon|Bulgaria}}Bendera Bulgaria

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Bulgaria|1878}} Bulgaria
  • {{flagicon|Bulgaria|1878}}Bendera Bulgaria

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|BGR}}Bendera Bulgaria
  • {{flagcountry|BGR}} Bulgaria
  • {{flag|BGR}} BGR