Cithakan:Country data Botswana

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Botswana kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Botswana.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Botswana Jeneng artikel utama (Botswana)
flag alias Flag of Botswana.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Botswana.svg, tampak tengen duwur)

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BWA (deleng) BWA Botswana
BOT (deleng) BOT Botswana

Conto cara nganggo

  • {{flag|Botswana}} Botswana
  • {{flagicon|Botswana}}Bendera Botswana

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|BWA}}Bendera Botswana
  • {{flagcountry|BWA}} Botswana
  • {{flag|BWA}} BWA