Cithakan:Country data Bosnia lan Herzegovina

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Bosnia lan Herzegovina kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Bosnia and Herzegovina.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Bosnia lan Herzegovina Jeneng artikel utama (Bosnia lan Herzegovina)
flag alias Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Bosnia and Herzegovina.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1992Flag of Bosnia and Herzegovina (1992–1998).svgFlag of Bosnia and Herzegovina (1992-1998).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BIH (deleng)Cithakan:Country data BIHCithakan:Country data BIH
Bosnia-Herzegovina (deleng)Cithakan:Country data Bosnia-HerzegovinaCithakan:Country data Bosnia-Herzegovina

Conto cara nganggo

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Bosnia lan Herzegovina|1992}} Bosnia lan Herzegovina
  • {{flagicon|Bosnia lan Herzegovina|1992}}Bendera Bosnia lan Herzegovina

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: