Cithakan:Country data Bolivia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Bolivia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Bolivia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Bolivia Jeneng artikel utama (Bolivia)
flag alias Flag of Bolivia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Bolivia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
stateFlag of Bolivia (state).svgFlag of Bolivia (state).svg
navalNaval Ensign of Bolivia.svgNaval Ensign of Bolivia.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BOL (deleng)Cithakan:Country data BOLCithakan:Country data BOL

Conto cara nganggo

  • {{flag|Bolivia}} Bolivia
  • {{flagicon|Bolivia}}Bendera Bolivia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Bolivia|state}} Bolivia
  • {{flagicon|Bolivia|state}}Bendera Bolivia

Nggunakna alias pengalihan