Cithakan:Country data Benin

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Benin kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Benin.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Benin Jeneng artikel utama (Benin)
flag alias Flag of Benin.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Benin.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1975Flag of Benin (1975–1990).svgFlag of Benin (1975-1990).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BEN (deleng) BEN Benin

Conto cara nganggo

  • {{flag|Benin}} Benin
  • {{flagicon|Benin}}Bendera Benin

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Benin|1975}} Benin
  • {{flagicon|Benin|1975}}Bendera Benin

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|BEN}}Bendera Benin
  • {{flagcountry|BEN}} Benin
  • {{flag|BEN}} BEN

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: