Cithakan:Country data Belize

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Belize kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Belize.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Belize Jeneng artikel utama (Belize)
flag alias Flag of Belize.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Belize.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BLZ (deleng)Cithakan:Country data BLZCithakan:Country data BLZ
BIZ (deleng)Cithakan:Country data BIZCithakan:Country data BIZ

Conto cara nganggo

  • {{flag|Belize}} Belize
  • {{flagicon|Belize}}Bendera Belize

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: